Machine-transport

Eén van de specialiteiten van Van der Sluis Transport B.V. is het transporteren van (industriële) machines.   Door te investeren in de beste hulpmiddelen en materialen is dit ook een specialisme wat onze opdrachtgevers ons met een gerust hart toevertrouwen.

 

Medewerkers

Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben een ruime ervaring opgebouwd met het transporteren van een groot scala aan diverse machines en produkten. Zij zijn zeer bedreven in het gebruik en het bedienen van de hulpmiddelen waarover wij beschikken om dit soort transporten mogelijk te maken. Bovendien beschikken zij ook over de benodigde certificaten en diploma's voor het gebruik en de bediening van deze hulpmiddelen.

 

Materieel

Onze vrachtwagens zijn uitgerust met autolaadkranen waardoor we op praktisch elke locatie kunnen laden en lossen. Bovendien zijn we uitgerust met een zeer groot scala aan hulpmiddelen, waardoor de meest ingewikkelde en ingenieuze hijscombinaties kunnen worden uitgevoerd. Wij nemen eventueel heftrucks, machineheffers en een compleet pakket aan hijshulpmiddelen mee op lokatie waardoor er ook inpandig veel mogelijkheden zijn.